S.C. VITAL S.A.: Preșcolari și studenți în vizită la Stația de tratare a apei

La acest sfârșit de săptămână  S.C. VITAL S.A. a avut onoarea de a fi gazdă pentru zeci de copii, de la cei micuți de grădiniță, la studenţii de anul III. Aceștia au vizitat Stația de Tratare a Apei unde au avut ocazia să descopere cum se obține apa potabilă a cărei calitate este la cele mai înalte standarde și cât de important pentru sănătate este consumul de apă permanent controlată. Specialiştii din cadrul staţiei au stat la dispoziţia lor pe tot intervalul vizitei oferindu-le informații adaptate vârstei lor .

Vizita studenților de la specializarea Ingineria și Protecția Mediului în Industrie, Centru Universitar Nord Baia Mare a fost una de informare și de documentare, deoarece aceștia au în programul de studiu problematici privind protecția apelor, tehnologiile de tratare a apelor în vederea potabilizării, metode de epurare a apelor reziduale, utilaje și echipamente utilizate în tratarea apelor.

În ceea ce îi privește pe cei micuți aceștia au fost fascinați de modul în care funcționează pompele uzinei, mai ales ca au putut să le închidă / deschidă chiar ei de la panoul de comandă. Specialiștii laboratorulului de analize fizico-chimice și microbiologice al S.C. VITAL S.A. le-au încântat privirile cu mostre colorate de la determinările realizate asupra apei, dar și cu observarea unor medii de cultură, realizate special pentru copii.

Vizitatorii au primit materiale informative realizate de către Biroul Relații Publice S.C. VITAL S.A. și dedicate protejării sănătății și mediului înconjurător.

Porțile obiectivelor S.C. VITAL S.A. rămân deschise și pentru alte colaborări de acest tip, pentru unitățile școlare care doresc să deruleze activități  educative la stațiile de tratare și epurare a apei.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați Biroul Relații Publice la adresa relatii.publice@vitalmm.ro sau la numărul de telefon 0260 215150, interior 177.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.