BAIA MARE: Să nu le dăm infractorilor nicio şansă de a ne sustrage bunuri!

 „Există foarte multe firme care instalează sisteme de securitate în caz de efracţie, la un preţ decent. Poliţia, din punctul meu de vedere, nu are cum să fie prezentă la toate uşile noastre.” scrie un băimărean. Au fost o mulţime de opinii în legătură cu furturile din locuinţe şi din autoturisme comise în Baia Mare, la o postare de ieri pe o reţea de socializare, unele mai critice, altele în ton cu ceea ce recomandă frecvent poliţiştii.

Aproape zilnic le sunt sesizate poliţiştilor astfel de fapte. În foarte multe cazuri de acest gen, instrumentate de poliţişti, s-a constatat că infractorii au profitat de faptul că proprietarii au lăsat uşa de acces în locuinţă sau portierele autoturismelor neasigurate, că au etalat la vedere genţi, poşete, laptopuri, telefoane mobile.

Cel mai recent caz de furt a fost înregistrat ieri, 22 aprilie. O tânără din Baia Mare a reclamat că în noaptea de sâmbătă spre duminică şi-a lăsat autoturismul parcat pe strada Turbinei din municipiu, iar persoane necunoscute au profitat de faptul că portierele au fost neasigurate şi au sustras un rucsac în care se afla portofelul cu acte, carduri bancare, o sumă de bani, precum şi alte bunuri. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.