Sancţionat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

jandarmiÎn data de 10 iunie a.c., ora 21:30, patrula  mixtă de ordine şi siguranţă publică de pe raza  localităţii  Vişeu de Sus a fost solicitată să se deplaseze la un imobil din localitate, unde o persoană deranja liniştea locatarilor , existând premise de a degenera în conflict. La faţa locului, în urma verificărilor şi identificării numitului F. I., de 49 ani, domiciliat  în loc. Vişeu de Sus, jandarmul a aplicat  sancţiunea contravenţională prevăzută de Legea nr. 61/1991, rep, art.2, pct. 1, respectiv amendă de 200 lei, întrucât acesta aflându-se pe str. Râului, în faţa imobilului său, a adresat expresii şi cuvinte jignitoate fiicei sale, F. A.

[divider]

Pe raza municipiului Baia Mare, jandarmii aflaţi în patrulele mixte de ordine publică au fost solicitaţi în diferite situaţii de nerespectare a ordinii publice, a stării de normalitate.

Astfel, în data de 10 iunie a.c., în urma unei sesizări, a fost identificat băimăreanul H. M., în vârstă de 30 ani, care pe fondul unor neînţelegeri avute anterior, a adresat cuvinte jignitoare numitului S. S. provocând scandal. Tânărul a fosta sancţionat în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 Republicată.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.