Sancţiuni aplicate de către jandarmii sigheteni

Jandarmii aflaţi în timpul serviciului pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, în cursul zilei de miercuri, 22 februarie a.c., au aplicat sancţiuni contravenţionale privind  încălcarea  unor prevederi legale.

În jurul orei 16:10, un bărbat în vârstă de 28 de ani din Sighetu Marmaţiei,  aflându-se pe strada Dragoş Vodă la Casa de Bătrâni, a adresat injurii, expresii şi cuvinte jignitoare asistentei şi a provocat scandal de faţă cu  pacienţii. Acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

În faţa clubului ,,Monaco’’, situat pe strada Bogdan Vodă, în jurul orei 23:00,    jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui conflict între doi tineri care îşi adresau injurii, cuvinte şi expresii jignitoare, indignând persoanele aflate în acel loc. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale cu avertisment.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.