Sancţiuni aplicate de jandarmi la sfârşitul săptămânii trecute

jandarmiSancţiuni aplicate de jandarmi la sfârşitul săptămânii trecute

Echipajele de jandarmerie de pe raza judeţului Maramureş, în perioada 07 – 09 august a.c., au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat  prevederile legale, fiind aplicate un număr de aproximativ 25 sancţiuni contravenţionale,  în valoare de peste 6000 lei.

 Scandal aplanat de jandarmi

Un echipaj al jandarmeriei, aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitat şi direcţionat prin  sistemul unic de urgenţă  „112”, sâmbătă 08 august a.c., în jurul orei 13.30, pe strada Neptun din localitate,  pentru aplanarea unui conflict între membrii unei familii.

La faţa locului, forţele de ordine  au identificat  motivul   scandalului în  persoana lui I. R. de 19 ani, din Baia Mare. Conflictul a izbucnit ca urmare a unor neînţelegeri privind situaţia locativă. Din dorinţa de a fi independent, dar şi aproape de părinţi, tânărul a închiriat un apartament în aceeaşi scară de bloc, situaţie neacceptată de către membrii familiei.

Pentru că au provocat scandal perturbând ordinea şi liniştea publică în imobilul unde locuiesc şi pentru adresare de injurii şi cuvinte jignitoare, jandarmii i-au sancţionat pe sora tânărului cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei, iar tatăl acestuia cu 300 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.