Sancţiuni aplicate de jandarmi pe parcursul acestei săptămâni

jandarmi1Echipajele de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare, în perioada 13 – 17 iulie a.c., au surprins şi sancţionat mai multe persoane care au încălcat  prevederile legale, fiind aplicate un număr de aproximativ 25 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 7000 lei.

Sancţionat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

Un echipaj de jandarmerie aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitat vineri 17 iulie a.c., în jurul orei 02.00, să se deplaseze la un imobil situat pe strada Saturn din localitate, unde o persoană deranja liniştea locatarilor prin muzică la intensitate ridicată. A fost identificat S. I. de 55 ani, din Baia Mare, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 600 lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru faptul că a refuzat să ofere relaţii pentru stabilirea identităţii sale.

Apelare nejustificată a serviciului unic pentru urgenţe „112”

Joi 17 iulie a.c., în jurul orei 23.30, jandarmii maramureşeni au sancţionat contravenţional cu avertisment scris, un bărbat în vârstă de 58 ani,  F. S. din Baia Mare, care a alertat în mod nejustificat organele de ordine prin intermediul S.U.A.U. „112”. Acesta şi-a justificat fapta, motivând că ar fi avut un conflict cu fiul său, fapt care nu a fost confirmat.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.