Sancţiuni aplicate de jandarmii maramureşeni pe timpul misiunilor de asigurare a ordinii publice

jandarmiSancţiuni aplicate de jandarmii maramureşeni pe timpul misiunilor de asigurare a ordinii publice

 Pe timpul Festivalului Antic şi Medieval de la Sighetu Marmaţiei

Jandarmii sigheteni aflaţi în timpul misiunii de asigurare a ordinii şi siguranţei publice pe timpul desfăşurării Festivalului „Aeternus Maramoroseinsis” din municipiul Sighetu Marmaţiei,  sâmbătă 22 august a.c., au surprins şi sancţionat două persoane care au încălcat prevederile legale.

Astfel, în jurul orei 10.30, pe strada Unirii din municipiul Sighetu Marmaţiei, a fost surprinsă Rodica C., de 49 ani, din Baia Mare, în timp ce apela la mila trecătorilor, deşi este o persoană aptă pentru muncă. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu avertisment scris.

În jurul orei 11.30, în parcarea unui supermarket situat pe strada Bogdan Vodă, din Sighetu Marmaţiei, a fost surprins de către jandarmi, Adrian R., de 23 ani, din Jibou, care adresa cuvinte şi expresii jignitoare unei alte persoane, spre indignarea celorlalte persoane aflate în zonă. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris.

Pe timpul Festivalului „Roza Rozalina” de la Rozavlea

Duminică 23 august a.c., în jurul orei 21.00, efectivele de jandarmerie aflate în timpul misiunii de asigurare a ordinii publice pe timpul Festivalului „Roza Rozalina” din localitatea Rozavlea, au intervenit pentru a aplana un conflict iscat între două persoane. Au fost identificaţi G.D. de 24 ani şi F.G. de 29 ani, care pe fondul unor discuţii contradictorii, au provocat şi participat la scandal, adresându-şi reciproc injurii şi expresii jignitoare. Ambii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de câte 200 lei şi avertisment scris.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.