Șantiere în lucru și proiecte finalizate în Borșa. Vezi unde se lucrează și când se încheie celelalte lucrări ale administrației locale!

reabilitare Casa de CulturaȘantiere în lucru și proiecte finalizate în Borșa. Vezi unde se lucrează și când se încheie celelalte lucrări ale administrației locale!

 La începutul lunii august 2015, administrația locală din Borșa anunța 11 șantiere deschise pe raza orașului, coordonate de către Primăria Borșa. Primele lucrări anunțate au fost de decolmatare a șanțurilor de colectare a apelor pluviale în zona cartier Gară, dar și reabilitarea și izolarea termică a blocului Semilună, de pe strada Floare de Colț, precum și reabilitarea fațadei exterioare a Sălii de Sport de la Școala Nr. 8 din Borșa.

centru de informarePrintre lucrări se anunțase și construirea unui zid de sprijin și gard de împrejmuire a curții Școlii Nr. 8, din Borșa, reabilitarea sălii de clasă la Școla Nr. 9, Corpul B al clădirii, dar și reabilitarea etajului 3 al Creșei de Copii din Borșa.

S-au anunțat și lucrări de reparații și amenajarea drumului de acces pe strada Suhorca, construirea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură din Centru Borșa, precum și înlocuirea stâlpilor rețelei de energie electrică și iluminat public din Borșa. Ultima lucrare anunțată era de amenajare și creștere a debitului de apă la captarea de apă din zona Balasana, pentru cartierele Baia Borșa și Rotundu.

distributie energieDouă săptămâni mai târziu, primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș anunță că reabilitarea drumurilor continuă. ”În prezent lucrăm pe Suhorca și vom continua cu zona Runc, Pietroasa (Turnul Roșu, Brândușei), Valea Hotarului, Arșița, Brusturi și Dealul Lui Șimon. La Centrul de Informare și Promovare Turistică se lucrează la viteză maximă. Termenul de finalizare al construcției este 30 septembrie 2015. Acoperișul, fațada și instalația electrică sunt finalizate.

Totodată, prima etapă în reabilitarea Casei de Cultură s-a încheiat, respectiv refacerea și consolidarea fundației. Urmează demolarea acoperișului. În ceea ce privește renovarea Creșei de copii, în interior, lucrarea este în desfășurare, urmând să fie finalizată până în 30 august. Și reabilitarea claselor de la etajul II a Școlii Nr. 9 este aproape de final, în timp ce refacerea și modernizarea rețelei de distribuție a energiei electrice se află în plină desfășurare. Referitor la lucrările de amenajare și creștere a debitului de apă la captarea Balasana, acestea sunt finalizate”, a declarat primarul orașului Borșa,, Sorin Ion Timiș.captare apa

Amalia Babici Man

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.