SĂPTĂMÂNA I.S.U. ÎN CIFRE

incendiu_31În perioada 18.05-24.05.2015, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 137 de intervenţii, cu o medie de circa 19 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 123 intervenţii, iar pompierii– 11.

Cele mai multe acțiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 51, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei- 18, S.M.U.R.D. Fărcaşa- 26, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă- 12, S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 1 respectiv stațiile S.M.U.R.D. Vişeu de Sus –8 și Borşa- 7 acțiuni. Media acțiunilor S.M.U.R.D. a fost de circa 17 pe zi.

Pe parcursul săptămânii trecute pompierii maramureşeni au executat 11 intervenţii, din care câte 6– incendii și protecția mediului și 2– incendii de vegetație uscată, 1– asistență persoane și 2– alte situații de urgență. De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 3328 de intervenţii, cu o medie de aproape 23 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 431, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 2897, cu o medie de circa 20 pe zi.

Pe parcursul ultimei săptămâni, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au efectuat 15 de controale.  Personalul Inspecţiei a constatat 39 de deficienţe, din care 14 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 3 sancţiuni, constând în 3 avertismente.

De asemenea, personalul Inspecției de Prevenire a acordat sprijin Inspectoratului Școlar Județean Maramureș în organizarea concursului ”Prietenii Pompierilor”.

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.