Săptămâna Italiană la București a început cu o degustare a savorilor Mediteranei

Săptămâna Italiană la București (La Settimana Italiana), un eveniment ce aduce în atenție brandurile ce provin din această țară, a început miercuri, la Hotel Marriott, cu degustări de mezeluri, brânzeturi, înghețată și vinuri fine.

La eveniment a participat și ambasadorul Italiei la București, Diego Brasioli. Cei prezenți au putut savura delicatese pentru care Italia este celebră în lume: înghețată de diferite sortimente, brânză pecorino, salam mortadella sau desertul sicilian cannoli. În holul hotelului bucureștean au fost amenajate standuri de lemn ce aminteau de o piață tradițională, pline cu delicatese, ghivece cu rozmarin și sertare cu paste de diferite forme și culori. Standurile cu mâncare italiană au fost dispuse alternativ cu cele destinate degustării de vinuri.

Dar acest eveniment nu a cuprins doar elemente de gastronomie. Pasionații de mașini au putut vedea, „live”, în holul cu magazine de lux al hotelului, un Lamborghini și un Maserati Abarth.

Evenimentul Săptămâna Italiană este inițiat de Ambasada Italiei la București și are ca obiectiv aducerea în atenția publicului a brandurilor italiene. În oferta La Settimana Italiana, care se încheie sâmbătă, se regăsesc firme precum Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Valentino, Casa Frumoasă, Fiat, Chirico Cafe, Casa Vitis, Aperol și Sartoria 07.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.