Şapte infracțiuni rutiere constatate în acest week-end de poliţişti

În acest week-end, polițiștii rutieri au depistat şapte conducători auto care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Aceştia sunt cercetaţi după ce au condus sub influenţa băuturilor alcoolice, fără permis sau cu valabilitatea autorizaţiei provizorie de circulaţie expirată.

Aveau suspendat dreptul de a conduce: Un tânăr de 23 de ani din Baia Mare şi unul de 26 de ani din Săliştea de Sus au fost depistaţi de poliţişti în timp ce conduceau autoturisme, chiar dacă aveau acest drept suspendat.

Cu alcool la volan: Pe D.N.17C, pe raza localității Săcel, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Săliştea de Sus. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că şoferul avea o concentraţie de peste 0,60 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sunt cercetaţi doi tineri din Cupşeni şi unul din Vişeu de Sus, depistaţi la volanul autoturismelor cu o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fără permis de conducere: Un tânăr de 18 ani din Ruscova, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost depistat de poliţişti în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localității de domiciliu. Proprietarul maşinii, un consătean de 26 de ani, se afla în autoturism în calitate de pasager.

Un tânăr de 20 de ani din Ilba a fost depistat în timp ce conducea un autoturism ce avea expirată valabilitatea autorizaţiei provizorie de circulaţie.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice iar la finalizarea lor vor propune măsuri legale.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.