Șapte transferuri la HCM Minaur

sigla-minaur-mareHCM Minaur anunță că jucătorul bosniac în vârstă de 21 de ani, Ivan Milas, va fi împrumutat la echipa noastră pentru sezonul 2014/2015 de la formația poloneză Wisla Orlen Plock.

Ivan Milas, născut pe 15 octombrie 1992, joacă pe postul de inter stânga și înainte să ajungă la Wisla Orlen Plock în 2013, a mai evoluat în țara sa natală, la HC Izvidac.

HCM Minaur a confirmat astăzi alte șase transferuri. Este vorba de Janko Kevic, Steffen Stegavik, Patricio Martinez Chavez, Antonio Pribanic, Milan Mirkovic și Răzvan Pop.

Janko kevic

Janko Kevic, născut în data de 21 aprilie 1986, este din Croația și joacă pe postul de centru. Janko are o înălțime de 1,86 metri și cântărește 84 de kilograme și va veni la Minaur de la echipa poloneză Wisla Orlen Plock. În cariera sa, a mai evoluat la Medvescak Zagreb, RK Zagreb și RK Sciscia.

 

 

Steffen Stegavika

Steffen Stegavik, născut în data de 30 noiembrie 1983, este din Norvegia și joacă pe postul de inter stânga. Steffen are o înălțime de 1,83 metri și cântărește 90 de kilograme și va veni la Minaur de la Kolstad Idrettslag. În cariera sa, a mai evoluat la Elverum Handbal Herrer.

 

 

Chavez

Patricio Martinez Chavez, născut în data de 18 martie 1979, este din Chile și joacă pe postul de extremă dreapta. Patricio are o înălțime de 1,83 metri și cântărește 81 de kilograme și va veni la Minaur de la UHC Ganserdorf. Ca și junior, Chavez și-a început cariera de handbalist la FC Barcelona, și-a făcut debutul la seniori la Adrianence, fiind împrumutat de la Barcelona. În cariera sa, Patricio a mai evoluat la Club Balonmano Huesca, Balonman Riveira, Summa Hoteles de Malaga, Club Balonmano Cangas, OAR City of la Coruna, Club Balonmano Pedro Alonso Nino și Forcusa Huesca.

Antonio Pribanić

Antonio Pribanic, născut în data de 13 decembrie 1987, este din Croația și joacă pe postul de pivot. Antonio are o înălțime de 1,85 metri și cântărește 95 de kilograme și va veni la Minaur de la formația poloneză PGE Stal Mielec. În cariera sa, Antonio Pribanic a mai evoluat la Bjelovar și SC Pick Szeged.

 

 

Milan Mirkovic 150x150

Milan Mirkovic, născut în data de 7 aprilie 1985, este din Serbia și joacă pe postul de inter dreapta. Milan are o înălțime de 1,93 metri și cântărește 95 de kilograme și va veni la Minaur de la RK Vojvodina. În cariera sa, Milan Mirkovic a mai evoluat la MK Veszprem, RK Cimos Koper, RK Maribor Branik și RK Vojvodina.

 

 

Răzvan pop 150x150

Răzvan Pop, născut în data de 20 iunie 1985, joacă pe postul de portar și a mai evoluat la Minaur în perioada 2007-2009 și în prima jumătate a anului 2013. Răzvan are o înălțime 1,88 metri și cântărește 95 de kilograme și va veni la Minaur de la CSM București. În cariera sa, Răzvan Pop a mai jucat la Gaeta Sporting Club, Ajax Copenhaga și CS Extrem.

Săptămâna viitoare vom anunța jucătorii care nu vor mai evolua la Minaur în sezonul 2014/2015.

HCM Minaur le urează mult succes în tricoul echipei noastre !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.