Săpunul Cheia ajunge şi la Iulius Mall, în Cluj

cheia11În 6 martie 1886, undeva in România, L Braustein lansa productia săpunului Cheia, care în 1906 avea deja 60 angajaţi şi o producţie de 1.200.000 kg săpun. Sub Ceauşescu mirosul plăcut era considerat un inutil şi că oricum nu prea îl interesa pe proletarul roman. Producţia se baza pe filozofia ca omul trebuia să fie curat si nu conta produsul care îl folosea, fapt pentru care Sapunul Cheia acoperea toate funcţiile – spălatea mâinilor şi corpului, spălarea părului, bărbierirea, spălarea rufelor sau a covoarelor. Glumele specifice acelor vremuri de tipul “Vrei să cucereşti Femeia, foloseşti săpunul Cheia!” intră in hazul lumii cu mare viteza.

În 2012, poate din nostalgie, cu acceptul posesorului mărcii, Alin Laslo relansează producţia, cu reţete îmbunătaţite, fără restricţii la ingrediente şi limite de preţ. “Specializăm săpunul la fel ca Braustein, îl producem la fel ca în perioada interbelică fără a expune ingredientele surselor termice, introducem ingrediente moderne încât sa avem garanţia ca Săpunul Cheia al secolului XXI este cel mai calitativ săpun Cheia existent vreodată.
Şi fiindca pe vremea lui Ceauşescu era un săpun accesibil oricui, chiar in concept natural lucrat în casă manual, ne dorim prin preţul susţinut de calitatea 100% săpun să-l adresăm consumului de masă“, a declarat Alin Laslo, care a dorit să sublinieze faptul că marca a fost înregistrată la OSIM, încă din 2012, iar de anul trecut a intrat puternic pe piaţă, reuşind să cucerească multe dintre oraşele lumii.

Cora comercializează Săpunul Cheia în Baia Mare

 În Baia Mare, acest săpun poate fi găsit în magazinul Cora aflat la parterul mall-ului local, fiind expuse spre vânzare 17 produse din cele 135 care sunt create de producător. Săpunul Cheia, produs autentic românesc şi tradiţional poate fi găsit în magazine din Londra (Anglia), Dublin (Irlanda), Debrecen (Ungaria) etc. iar în vara acestui an va ajunge şi în Spania. “Săpunul Cheia este săpun adevărat, nu săpun cu săpun. Am inventat mai multe modele de săpun, cum ar fi săpunul de unică folosinţă, săpunul la metru, săpun din lapte de bivoliţă, toate fiind mărci înregistrate. Exista Săpunul Tip Natural, Săpunul Tip Special, Săpunul Tip Muncitoresc, Săpunul Cheia Pentru Copii, Săpunul Suvenir, Travel Kit, Praf pentru dinţi, Detergent rufe eco, Mărturii de nuntă şi botez din Săpun Cheia, Săpun cadou Cheia Ofranda-gift, Mărţişoare din săpun Cheia, Cheia Chocolate, Cheia SPA, Momeala pentru răpitori din Săpun Cheia, Alaun Cheia (piatra acră), Savoniere şi Organizatoare Cheia, săpun pentru pensule, Cheia Elida, Cheia Triumf, Săpun Tip Medicinal, Săpun Cheia pentru vânători, Essence Cheia, Odorizante Cheia etc.

Toate detaliile legate de acest produs tipic tradiţional şi românesc pot fi găsite pe site-ul www.sapunulcheia.ro.

 Statuete din săpun

După inovaţia numită săpunuri souvenir, minibasoreliefuri din săpun cu tematică istorică şi regională, Alin Laslo a simţit nevoia de evoluţie şi a extins maximum posibil acest segment la statuetele din săpun. “Dacă pentru Putin sau Obama am găsit ofertă de diverse formate de statuete, pentru Ceauşescu sau Charles am rămas surprins să nu găsesc nicio altă formă. Acest proiect de statuete de săpun este unic pe plan mondial. Primul personaj creat a fost Nicolae Ceauşescu, iar al doilea şi cel mai de impact, Vladimir Putin, preşedintele Rusiei. Din respect pentru cel mai longeviv conducător al României din istoria Cheia l-am generat pe regele Carol 1, iar din respect pentru personalitatea care îşi declară dragostea faţă de ţara mea, l-am făcut pe Prinţul Charles, Prinţ de Wales. Acum lucrăm pe cel de-al 44 preşedinte american, primul de culoare, Barack Obama, din respect pentru el ca posesor al premiului Nobel pentru Pace si pentru poporul lui”, a explicat Alin Laslo, reprezentantul Săpunului Cheia.

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.