Sărbătoare la ULMENI : Administrația locală și primarul Lucian Morar va invită la „ZILELE ORAȘULUI ULMENI”, ediția a VIII-a , 15 septembrie-16 septembrie 2018. VEZI cine va urca pe scena….

Zilele de 15 și 16 septembrie vor fi îmbrăcate în haine de sărbătoare în orașul Ulmeni. Administrația locală și primarul Lucian Morar învită, pe toți cei care iubesc tradițiile și valorile culturale,  să participe la o sărbătoare moroșenească de zile mari , „ZILELE ORAȘULUI ULMENI”, ediția a VIII-a .

Deschiderea evenimentului va fi sâmbătă, 15 septembrie, cu următorul program, de la ora 10,00 au loc  manifestări sportive :  cupa „Toamna Someșană” la fotbal ce se desfășoară în sala de sport  și  derby-ul  maramureșean de fotbal,  urmat de manifestări culturale : expoziții de toamnă și expoziție fotoetnografică .

  • ora 10,15 -Inaugurarea noului sediu al primariei orasului Ulmeni.

La ora 12,30 are loc omagierea  Simpozionul Marii Uniri și expozițiile “Toamna în culori” , Mirajul Toamnei  de la  Liceul Teoretic „George Pop de Băsești” din localitate si expozitia Toamna Ruginie la Scoala din Chelinta. De la ora ora 17,00 sărbătorea continuă cu alte manifestări artistice: concurs de frumusețe  „Eu mi-ss de pe Someș”, dans de majorete, școala de canto PS Academy din Baia Mare,

  • formația All4 Rap ora 20,10
  • Recital Claudia Pavel(Cream)-20,50
  • Recital Compact- 21,40.

Duminică, programul începe de la ora 9,00 cu o  slujbă religioasă la Biserica Nouă, după care va urma o paradă a portului popular „Stibina” din Tăuții Magherăuș, recital corul Ulmeni  si turul orasului.

La ora ora 14,30 va avea loc prezentarea invitațiilor urmat de   programe  artistice susținute atât de copiii de la unitățile de învățământ din localitățile aparținătoare orașului, cât și de artiști consacrați : recitaluri ale  unor ansamblurilor artistice, spectacol folcloric, recital Ionut Sima si dragos Nistor, recital Corul barbatesc din Finteusul Mare, recital Lazăr Eliza Elena din Șomcuta Mare, trupa de dans a Palatului Copiilor din Baia Mare și  evenimentul „Nunta de aur”.

  • Recital Ionut Uivarosi -ora 20.00
  • Recital Claudiu Borza- ora 20,30
  • Recital Lavia Goste   – ora 21,00

Prezentatorul evenimentului  este Radu Țolaș

Primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar, a declarat: „Evenimentul reprezintă o manifestare culturală, artistică și sportivă. Sărbătoarea orașului Ulmeni scoate la lumina tradițiile și valorile locale, este un moment de bucurie pentru cetățenii orașului Ulmeni și a satelor aparținătoare, precum și pentru cei care doresc să fie alături de noi.”

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.