Şase infracţiuni rutiere constatate în acest week-end de poliţiştii Secţiei7 Poliţie Rurală Suciu de Sus

Şi poliţiştii in cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au fost în acest week-end la datorie şi au aplicat măsuri ferme în cazul şoferilor care au reprezentat un pericol în rândul participanților la traficul rutier.

În cadrul activităților pentru menținerea unui climat de siguranță, polițiștii i-au oprit pe patru şoferi care conduceau autovehicule sub influenţa alcoolului, înainte ca aceştia să fie implicaţi în producerea unor accidente. Deoarece toţi aveau o concentraţie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe de sânge. De asemenea poliţiştii au depistat încă două persoane care conduceau fără permis respectiv cu permisul suspendat.

În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

De asemenea, poliţiştii au aplicat două sancţiuni contravenţionale în valoare de 10 000 de lei şi au confiscat cinci m.c. lemn transportat ilegal.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine si la mai Des;))
    Hai sa scoatem in față si partile POZITIVE..
    Pt Ca suntem blamati si subapreciati prea mult…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.