SC VITAL SA : Reabilitarea traseului de drum judeţean Baia Sprie –Bârsana o prioritate!

barsanaReferitor la articolele apărute în presă privind reabilitarea drumului Baia Sprie –Bârsana, SC VITAL SA ține să aducă în atenția publicului câteva argumente꞉

1. Lucrarile curpinse în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apăuzată în judeţul Maramureş” și prevăzute în Contractul MM-CL-09 „Reabilitarea și extindereaconductelor de aducțiune, a rezervoarelor de apă, a stațiilor de pompare, a rețelei de distribuțieși a rețelei de apă uzată în Baia Sprie, Băița, Boznta și Cavnic”, la care SC VITAL SA arecalitatea de beneficiar , au fost demarate.

2. Având în vedere că, în zonele Baia Sprie şi Cavnic, există o suprapunere cu proiectul  în cursde implementare al Consiliului Județean Maramures „Reabilitarea traseului de drum judeţean Baia Sprie  (DN18) – Cavnic (DJ184) – Ocna Șugatag (  DJ 109F) — Călinești  (DJ185) –Bârsana (DJ185) ”, portiunile  în care cele două proiecte majore se suprapun, și unde trebuie efectuate lucrari de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canal sunt de 3,8 km, vor avea prioritate din partea executanților lucrărilor la care SC VITAL SA este beneficiar.

3. Nu considerăm că suprafața pe care cele două proiecte majore pentru județul Maramureș esteuna semnificativă, de nerealizat în termenele de finalizare stipulate in contracte, și în măsură să împiedice finalizarea reabilitării drumului Baia Sprie – Bârsana. Mai mult, constructorul s-a angajat, prin graficul de execuție, să finalizeze până la sfârșitul lunii martie 2015, lucrările care se suprapun pe cele două proiecte  ,  desigur dacă condițiile  meteorologice permit realizarea lucrărilor la calitatea cerută.

4. Menționăm  că  pe  tronsonul  prevăzut  în  localitatea  Baia  Sprie,  lucrările  sunt  în  curs  definalizare, iar în orașul Cavnic s-au întreprins toate măsurile în vederea începerii lucrărilor.5. SC VITAL SA  mizează în continuare pe  armonizarea graficelor de execuţie a celor două proiecte, în special în zona Cavnic.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.