Scandal la secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare

În baza planului de măsuri privind creşterea siguranţei publice, jandarmii au fost prezenţi în mijlocul maramureşenilor şi au asigurat măsurile necesare astfel încât manifestările organizate în această perioadă să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Datorită mobilizării unui dispozitiv important de ordine publică în stradă dar  şi sprijinului cetăţenilor care au ţinut cont de recomandările preventive, echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu situaţii de tulburare gravă a ordinii publice dar  au fost unele situaţii în care s-au  aplicat sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

 Sâmbătă, 07 aprilie a.c., în jurul orelor 23:50, cetăţenii care se aflau la slujba de ,,Învierea Domnului ” de la o biserică ortodoxă din Baia Mare au solicitat intervenţia jandarmilor pentru faptul că un tânăr de 29 de ani cu domiciliul în localitatea Someş Odorhei judeţul Sălaj, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare celor care se aflau în faţa acelei biserici.

Duminică, 08 aprilie a.c., în jurul orelor 19:30, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din  Baia Mare – Secţia U.P.U., unde un tânăr de 24 de ani din comuna Satulung judeţul Maramureş, a provocat scandal şi a adresat cuvinte jignitoare personalului medical.

Luni, 09 aprilie a.c., între orele 11:00- 12:00 jandarmii au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale pentru faptul că mai multe persoane au tulburat liniştea publică şi au apelat în mod repetat la mila cetăţenilor pe timpul slujbelor religioase de la unele biserici ortodoxe şi greco-catolice din Baia Mare.

Marţi, 10 aprilie a.c., în jurul orelor  16:50 jandarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada Electrolizei din Baia Mare unde un bărbat cu vârsta de 36 de ani din comuna Recea judeţul Maramureş a provocat scandal.

În perioada următoare jandarmii  maramureşeni vor continua acţiunile  pentru prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, recomandând cetăţenilor ca ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică, să apeleze numărul unic 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine şi  siguranţă publică.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.