Scandal la Spitalul Judeţean Maramureş

Scandal la Spitalul Judeţean Maramureş

În  noaptea de 24 ianuarie a.c., la ora 00:20, un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în  Baia Mare, aflându-se la secţia U.P.U., din cadrul Spitalului Judeţean Dr. Constantin Opriş, a tulburat liniştea persoanelor ce se aflau în locul mai sus menţionat prin strigăte şi larmă, totodată în momentul în care i s-a atras atenţia a început să înjure personalul medical, adresându-le cuvinte şi expresii jignitoare. A fost necesară intervenţia patrulei de jandarmi, iar tânărului i s-a aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 1.200 lei.

Jandarmeria Maramureş aduce mulţumiri cetăţenilor care au înţeles necesitatea măsurilor preventive care au fost adoptate.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. La urgenta tot timpul is tot felul de indivizi care comenteaza,se leaga de fetele de jos de la receptia ca in strainaatate te lasa aici nu …..chestii, fara educatie,fara gandire. Etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.