Scandaluri şi tulburarea ordinii publice sancţionate de jandarmi

Jandarmii băimăreni aflaţi în executarea atribuţiilor de  serviciu în municipiul Baia Mare, au acţionat pentru sancţionarea unor  persoane care au încălcat normele legale în vigoare.

Jandarmii maramureşeni  au luat măsurile impuse de normele legale în cazul unor sesizări privind tulburarea ordinii publice prin adresarea de injurii şi expresii jignitoare  şi pentru aplanarea unor conflicte aplicând sancţiuni contravenţionale cu amenzi.

Astfel, jandarmii  au intervenit luni 22 mai a.c., în jurul orei 14:00 pe strada Luminişului în Baia Mare pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două persoane de sex feminin ambele din Baia Mare, una în vârstă de 43 de ani iar cealaltă în vârstă de 47 de ani care, pe fondul unor neînţelegeri au provocat scandal adresându-şi reciproc cuvinte şi expresii jignitoare. De asemenea, marţi 23 mai a.c., în jurul orei 01:00 pe strada George Coşbuc, un bărbat în vârstă de 58 de ani, cu domiciliul în localitatea Baia Mare, a tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă fapt ce a deranjat locatarii.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.