Scapă de tartrul de pe dinţi, singur, ACASĂ!

Cine nu-şi doreşte o dantură perfectă şi un zâmbet ca al starurilor de la Hollywood? Ei bine, se poate! Cu o igienă orală corespunzătoare şi mai multă atenţie acordată acestui aspect, o să atragi toate privirile. Primul pas: scapă de tartrul depus! Cum? E simplu!

Tartrul poate duce inclusiv la pierderea rădăcinii dentare. Şi, apropo, nu puteţi să scăpaţi definitiv de el, pentru că se formează inclusiv din salivă, dar există câteva alimente care vă pot ajuta să nu reţineţi tartrul. Căpşunile ocupă primul loc, urmate de celelalte fructe de pădure. Acestea conţin substanţe care neutralizează tartrul, au cei mai puternici agenţi antiinflamatori cunoscuţi în natură şi oferă inclusiv protecţie gingivală. În afara sezonului, consumaţi fructe de pădure congelate sau conservate în miere.

Este foarte importantă să nu neglijaţi igiena orală. Periaţi dinţii de cel puţin două ori pe zi,  în unghi de 45 de grade şi cu cel puţin 8 mişcări pe fiecare dinte! Aceste mişcări elimină din placa bacteriană care se va lipi de tartru.

Sursa: spynews.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.