Scenariu APOCALIPTIC! NASA confirmă: un asteroid va lovi Pământul în septembrie

asteroidUn scenariu apocaliptic este dezvăluit de NASA și FEMA, Agenția Federală de Situații de Urgență. Omenirea trebuie să se pregătească de cataclism în urma coliziunii unei comete, care s-ar produce, cel mai probabil în perioada 15-25 septembrie, 2015.

Informațiile privind un viitor cataclism au fost dezvăluite în urmă cu un an de către ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, care anunța intr-o conferinta de presa tinuta la Casa Alba, ca omenirii îi mai rămân 500 de zile pana la producerea unui haos climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015, potrivit stireademaine.

Cometa ar avea un diametru de circa 4 kilometri, iar cel mai probabil, zona coliziunii va fi cea a Americii de Nord. Nu este exclusă nici coliziunea în ocean, iar valurile care se vor produce pot atinge 100 de metri inaltime.

Specialistii americani sustin ca, dat fiind dimensiunile uriase ale meteoritului, acesta va produce pagube colosale. Din pacate, omenirea nu detine o tehnologie prin care meteoritii sau asteroizii sa poata fi distrusi, inainte de coliziunea cu Pamantul.

Un asemenea impact va duce la producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetatiei si tsunami puternice, care vor avea ca efect si producerea unor cutremure foarte mari.

Alti specialisti sunt ingrijorati de faptul ca, in urma unei astfel de coliziuni, va fi reluata activitatea vulcanica in anumite zone ale lumii.

Este vorba despre super-vulcanii din zona Pacificului, a caror activitate ar fi catastrofala pentru acea zona.

Un rabin de rang inalt, ultra-ortodox, Chaim Kanyevschi, a anuntat ca in septembrie 2015, la sfarsitul anului sabatic, sa se pregateasca, pentru ca Messia va reveni pe Pamant.

Si astrologii inclina sa creada ca luna septembrie apartine schimbarilor, pornind de la configuratia planetelor. Astfel, pe data de 23 septembrie 2015, Pamantul va traversa orbita planetei Bennu, care a fost descoperita in 11 septembrie 1999, cu doi ani inaintea tragicelor evenimente din septembrie 2001. Pe aceeasi data, planetele Marte, Jupiter si Venus vor forma un triunghi isoscel in constelatia Leu.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. „The agency has clarified that the world will not end in September 2015, and humanity will not be destroyed. It has also been stated that the possibility of such a major collision with a comet or a large asteroid is negligible. NASA has addressed the latest prediction of apocalypse by an approaching comet strike in the month of September 2015 and dismissed the theory as unfounded.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.