Scene halucinante într-un magazin: O tânără care încerca să fure mai multe haine a fost dezbrăcată de vânzătoare și aruncată aproape goală în stradă (VIDEO)

Scene halucinante într-un magazin: O tânără care încerca să fure mai multe haine a fost dezbrăcată de vânzătoare și aruncată aproape goală în stradă (VIDEO)

Scene  halucinante au avot loc într-un magazin din Alexandria, unde o tânără care a vrut să plece cu mai multe haine furate a fost umilită de vânzătoare.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Enervate că erau să fie păcalite, vânzătoarele au dezbrăcat-o pe tânără, au lovit-o, au desenat-o pe față și au dat-o afară din magazin, în lenjerie intimă.

Tânăra a fost dezbrăcată și de hainele pe care le purta în momentul în care a intrat în magazin.

Întâmplarea a fost filmată, iar clipul, distribuit pe rețelele de socializare, a devenit viral. În imagini se poate vedea cum una dintre vânzătoare o dezbracă pe tânără care purta mai multe straturi de haine pe care încerca să le sustragă din magazin. În zadar a încercat aceasta să le explice vânzătoarelor că pantalonii sunt ai ei. Vânzătoarele au fost neînduplecate și au dezbrăcat-o la piele

Filmarea ar fi ajuns deja în atenția Poliției Alexandria, care s-a autosesizat și a început cercetările pentru a stabil circumstanțele producerii incidentului, potrivit presei locale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.