Schimbarea MAJORĂ anunțată de WhatsApp care va AFECTA milioane de utilizatori.Vezi de ce…

Schimbarea MAJORĂ anunțată de WhatsApp care va AFECTA milioane de utilizatori.Vezi de ce…

Rețelele de socializare au demarat un amplu război împotriva știrilor false. După Facebook, și WhatsApp, aplicația de mesagerie care se află tot sub patronajul lui Mark Zuckerberg promite să se ocupe mai mult de conținutul înșelător care este distribuit în rețea.

Aplicația va începe să limiteze opțiunea oamenilor de a retransmite mesaje grupurilor mari de persoane. Astfel, în teorie, informațiile false nu vor mai putea deveni virale și nu se vor mai răspândi cu aceeași amploare în rețeaua de mesagerie.

WhatsApp a început deja să testeze noua opțiune în India, acolo unde oamenii distribuie cel mai mult mesaje multimedia, dar va fi în curând aplicată în întreaga lume. „In India, acolo unde oamenii distribuie mesaje, fotografii si filmulete mai mult decat in orice alta tara din lume, vom testa o limita de doar 5 chat-uri in acelasi timp si vomj scoate butonul pentru redistribuire din dreptul mesajelor multimedia”, a sprecizat compania, potrivit India Times. În restul lumii utilizatorii vor putea să redistribuie mesajele către 20 de persoane. Limita anterioară era de 250.sursa:evz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.