Schimbări MAJORE pentru cei care retrag CASH de la bancomat! Anunţul care schimbă TOTUL

Schimbări MAJORE pentru cei care retrag CASH de la bancomat! Anunţul care schimbă TOTUL

Schimbări pentru cei care retrag cash de la ING: Banca limitează retragerile şi depunerile de numerar din propriile bancomate şi din bancomatele altor bănci.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte de nerefuzat.Profita de ultimele zile de early booking!!!

Ce sume puteţi retrage începând de luni.

ING România anunţă vineri că va limita de la 1 aprilie 2019 sumele maxime până la care pot fi efectuate retragerile şi depunerile de numerar, din propriile bancomate şi din bancomatele altor bănci.

Astfel, sumele maxime pentru retragerile şi depunerile de numerar de către persoanele fizice vor fi de 15.000 de lei pe zi pentru retragerile de la bancomatele ING sau bancomatele altor bănci şi 15.000 de lei pentru depunere la bancomatele ING.

Potrivit reprezentanţilor băncii, în cazul în care un client va avea nevoie să retragă sau să depună o sumă mai mare de 15.000 de lei va trebui să sune la numărul 031.406.24.64, pentru a oferi detalii despre tranzacţie.

„Prioritatea noastră numărul unu este să iţi păstrăm întotdeauna banii în siguranţă. Din acest motiv, pentru a reduce anumite riscuri asociate cu tranzacţiile în numerar, vom introduce câteva schimbări şi măsuri de control suplimentare. Aceste schimbări sunt în acord cu modificările observate în comportamentul utilizării de numerar de către clienţii ING, aflat pe o tendinţă descrescătoare, dar şi cu evoluţia practicilor europene de utilizare a numerarului”, potrivit ING.Sursa: romaniatv.net 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.