Zece schiori au fost găsiți morți într-o pădure. O FEMEIE nu mai avea limba, iar zăpadă din jurul lor era neatinsă.FOTO

Zece schiori au fost găsiți morți într-o pădure. O FEMEIE nu mai avea limba, iar zăpadă din jurul lor era neatinsă.foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

S-a intamplat in urma cu mult timp, dar in continuare constituie unul dintre cele mai mari mistere ale lumii. Zece studenti ai Universitatii Tehnice de Stat din Ural si-au pierdut viata in conditii tragice.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Totul s-a petrecut in februarie 1959 cand studentii au plecat intr-o excursie pentru studierea unor obiective pe versantul Otorten din nordul muntilor Ural, Rusia.
Doar unul dintre cei prezenti acolo a reusit sa supravietuiasca, dar nici pana acum nu stie ce s-a intamplat acolo.
Opt barbati si doua femei, in frunte cu organizatorul Igor Diatlov, un tanar de 23 de ani, pleaca spre versant pentru a-i studia pantele, asta in ciuda temperaturilor de minus 30 de grade ce se inregistrau la acea perioada.

Singurul care supravietuieste e Iuri. El se imbolnaveste si nu mai poate tine pasul cu ceilalti, asa ca ramane intr-un sat pentru a-si reveni, in timp ce ceilalti pleaca si nu se mai intorc.

Tot ce s-a intamplat a fost reconstituit prin fotografiile developate de pe filmul gasit la victime.

Ei trebuiau sa se intoarca de pe munte la 12 februarie, dar nu au aparut, asa ca echipe de cercetatori pleaca dupa ei. Acestia aveau sa descopere scene teribile in locul in care cei noua aventurieri isi fixasera tabara. Corturile lor erau sfasiate din interior, noua cadavre au fost descoperite, iar scena era una terifianta.

Investigatorii spun ca victimele si-au sfasiat corturile, au alergat prin zapada si s-au dezbracat in interior. Nu s-au gasit decat urme de pasi desculti prin zapada si cam atat. Doua corpuri au fost gasite la marginea unei padurice. Erau doar in lenjerie de corp si desculti. Crengile unui pin din apropiere erau rupte, ceea ce sugereaza ca ei ar fi incercat sa se suie acolo.
Una dintre victime avea craniul fracturat, iar o femeie nu mai avea limba. Anchetatorii concluzioneaza ca tinerii sufera morti traumatice, chiar daca nu exista pe trupul lor nicio urma de trauma externa.

In ziua de astazi, se vorbeste despre o avalansa care i-ar fi prins pe tineri si de aici se justifica de ce tabara a fost ingropata in zapada si chiar corturile sfasiate din interior in incercarea de a iesi. Alte voci vorbesc despre un atac „extraterestru” avand in vedere radioactivitatea uriasa gasita pe hainele victimelor.

Detalii amanuntite despre acest caz gasesti AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.