Școala Gimnazială Nicolae Balcescu din Baia Mare, premiată la Reprezentanța Comisiei Europene

poza1Ministerul Educației Naționale, Direcția Generală de ‘Învățământ în Limbile Minorităților Naționale’, a evaluat Proiectul național ‘Călătoria mea multiculturală’ cuprins în Calendarul Activităților Educative Regionale.

Astfel, vineri, 16 mai 2014, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene din București, Școala Gimnazială Nicolae Balcescu  din Baia Mare (director prof.ing.drd. Pop Silvia )a fost premiată pentru activitățile desfășurate în cadrul proiectului, pe care l-a derulat în perioada 1 martie — 15 aprilie 2014, sub genericul ‘Călătoria mea multiculturală’.

poza2Multiculturalitatea se bazează pe toleranță, susținerea și plăcerea de a te vedea înconjurat de idei concepte, credințe, și personalități formate de medii culturale cu totul diferite.

În școala noastră avem bucuria să își împărtășească tradițiile și obiceiuri elevi apaținând diferitelor comunități entice.

Proiectul a cuprins activități diverse, de la scenete, poezii, expoziție de desene, dansuri  activități care au contribuit la promovarea educației inclusive, a diversității, a egalității de șanse la nivelul comunității, fiind implicați peste 150 de elevi atât de nivel primar, cât și gimnazial, precum și cadre didactice .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.