Scoala Gimnaziala “Nicolae Balcescu” si Colegiul National Gheorghe Sincai Baia Mare – CAMPIOANE JUDETENE a concursului “Cu viata mea apar viata”FOTO

“Cu viaţa mea apăr viaţa”3Azi, 29 mai 2015, incepand cu ora 10.00  la Liceul Emil Racovita din Baia Mare s-a desfasurat etapa judeteana a concursului cu tematica de protectie civila „Cu viata mea apar viata”, organizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Maramures in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Maramures.

Concursul reprezinta o activitate de pregatire în domeniul protectiei civile a elevilor din invatamântul gimnazial si liceal se organizeaza in scopul cunoasterii factorilor de risc generatori de situatii de urgenta, la care este expusa comunitatea din care fac parte elevii.

In competitie au intrat 11 echipaje, cinci formate din elevi de gimnaziu  si sase echipaje formate din liceeni.

“Cu viaţa mea apăr viaţa”2Competitia a avut trei probe, una teoretica si doua practice.

La proba teoretica elevii au avut de rezolvat un chestionar cu 15 intrebari din domeniul protectiei civile.

Probele practice au constat in transportarea, contracronometru, a unui accidentat pe targa si parcurgerea unui traseu cu obstacole, avand masca de protectie contra fumului si gazelor pe fata, cu vizorul opturat.

La categoria “gimnaziu”, locul I a fost adjudecat de echipajul Scolii Gimnaziale „Nicolae Balcescu”, iar la categoria “liceu”, primul loc a fost ocupat de echipajul Colegiul National Gheorghe Sincai Baia Mare.

“Cu viaţa mea apăr viaţa”1Pe a doua treapta a podiumului au urcat echipajul Scolii Gimnaziale „Octavian Goga”, la categoria „gimnazial” si echipajul Liceul “Transilvania” Baia Mare, la categoria liceu.

Locul III a fost obtinut de echipajele Scolii Gimnaziala Ioan Slavici si Liceului “CD Nenitescu” Baia Mare.

La finalul competitiei echipele participante au fost premiate cu diplome si cupe din partea organizatorilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.