Școlile din Borșa își redeschid porțile pentru elevi. Inspecția realizată de reprezentanții administrației locale vizează fiecare unitate școlară!

inspectie scoala1Școlile din Borșa își redeschid porțile pentru elevi. Inspecția realizată de reprezentanții administrației locale vizează fiecare unitate școlară!

Primarul Sorin Ion Timiș și viceprimarul Antonia Tomoiagă au efectuat, recent, o inspecție la școlile din Borșa, pentru a se asigura că, la început de an școlar, copiii din localitate vor fi primiți de cadrele didactice ale unităților de învățământ în cele mai bune condiții.

”În prima zi de inspecție a vost verificată Școala Nr. 7 (corpul Baia Borșa și corpul Rotundu) și Școala Nr. 9 (corpul A Centru, corpul B Centru Și corpul Repedea). În concluzie este bine, dar mai trebuie muncit. Clasele sunt în mare parte curate, unele clase sunt proaspăt văruite, dar mai este necesară și finalizarea curățeniei în exterior. La Școala Nr. 9, în Corpul B se munceste încă la reabilitarea săliilor de clasă de la etajul doi.

inspectie scoalaDirectorii celor două instituții au promis că, până în data de 12 septembrie 2015, toate problemele semnalate vor fi rezolvate.

Sperăm din suflet să fie așa, fiindcă elevii Borșei merită tot ce este mai bun și vom veghea personal ca acest lucru să se realizeze”, a declarat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.