Scor istoric pentru Victor Ponta în Maramureș!

Duminică, 2 noiembrie, maramureșenii au ieșit la vot pentru a alege președintele țării. Cu un scor de 36,46%, însumând 66.288 de voturi, candidatul Alianței PSD – UNPR –PC, Victor Ponta a câștigat în 49 de localități din totalul de 76, ceea ce dovedește că 2 noiembrie  fost, pentru PSD Maramureș, momentul de cotitură când organizația și-a atins target-ul, și-a atins scorul impus pentru primul tur de scrutin. Aceste rezultate arată faptul că și într-un județ din Ardeal schimbarea poate fi dusă până la capăt de Victor Ponta – Președintele Care Unește.

Liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea dorește să mulțumească tuturor maramureșenilor care duminică au ieșit la vot, indiferent de opțiunea politică pe care au avut-o la urne.

”În primul rând mulțumim maramureșenilor pentru că s-au prezentat într-un număr mare la vot pentru a-și exprima opțiunea electorală. Am dus, în ultima lună, o campanie pozitivă, am explicat maramureșenilor lucrurile bune pe care guvernarea PSD, Guvernarea Ponta le-a făcut în județ, faptul că am beneficiat de cele mai mari investiții, de cea mai mare atenție din partea Guvernului, așa cum nu s-a întâmplat niciodată în ultimii 24 de ani. Toate aceste lucruri s-au concretizat într-un scor electoral excepțional al candidatului Alianței ElectoralePSD-UNPR-PC, Victor Ponta, cel mai bun pe care un candidat al PSD l-a obținut vreodată în primul tur al alegerilor prezidențiale. Cele peste 66.000 de voturi obținute de candidatul PSD, Victor Ponta, în județul Maramureș reprezintă o palmă pe obrazul ACL, al liderilor Alianței Creștin-Liberale.

Rezultatul obținut de Iohannis în Maramureș este cel mai slab scor înregistrat de ACL într-un județ din Transilvania și cel mai dezastruos înregistrat de dreapta românească în județul nostru la un scrutin electoral. Schimbarea până la capăt este un slogan care în Maramureș se transpune în fapte. Este cel mai bun scor pentru un candidat PSD de la Revoluție încoace și cel mai prost scor obținut de un candidat de dreapta în județul nostru. Știm pe ce trebuie să ne concentrăm eforturile în turul doi, ce avem de făcut pentru ca maramureșenii care n-au venit la vot în 2 noiembrie, să fie convinși să ne voteze în 16 noiembrie. În condițiile în care turul I nu a fost axat pe o dezbatere de idei și soluții concrete pentru țară, iar rezultatul lui Victor Ponta a fost parazitat de temele anticampanie, așteptăm turul doi, unde cei doi candidați se vor confrunta față în față și lucrurile vor putea fi privite dintr-o altă perspectivă”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.