Scrisoare către Maria – Demonstreaza-le tuturor, ca aici in Maramures exista talente

maria1Sunt rare momente in viata unui om,  sa reprezinte tara,  sau zona din care provine, la diverse competitii. Multi isi doresc asta. Foarte multi.  Pentru asta muncesc ani de zile. Dar ocazia nu se iveşte. Sunt momente astrale, in viata unui om cand poate,  cand geniul sau,  il duce in fata juraţilor. Cand trebuie sa raspunda,  cu demnitate,  cu onoare,  sa aduca glorie ţinutului din care provine. Nu este usor. Nu este usor sa câştigi. Nu este usor sa fii in fruntea ierarhiei, dar se poate. Nu este nimic mai înălţător, dar nimic decat sa promovezi valorile ţinutului tau acolo in fata leilor. In fata juraţilor.
maria3MARIA HOJDA, promite-ne ca vei fi cea mai buna,  promite-ne ca vei reprezenta cu demnitate spatiul acesta, in aceasta competitie. Demonstreaza-le tuturor, ca aici in Maramures exista talente. Unii dintre noi, traim in conditii paupere, in case de lut,  in saracie lucie,  dar talent avem.
Curaj!
Maria Hojda,  un lucru sa nu uiti. Unul singur. De reusita ta,  depinde reusita altor talente din arealul acesta. Vei castiga,  vor veni multi sa descopere talente,  nu vei reuşit,  soarta tinerilor talentati, poate fi pecetluită,  prin uitare si nepăsare.

VOCEA ROMÂNIEI. START VOT! Maramuresul voteaza la 1276 numarul 7!

O susținem din inimă pe Alexandra Maria Hojda! Ea ESTE Vocea României!
Nu uitați, 7 la 1276!

Tarif:1,27E(inclusTVA)

tel:0900760607(  numai telekom si Alonia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.