Scrisoare de mulţumire adresată jandarmilor montani Borşa

În cursul zilei de miercuri, 10 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, s-a primit o scrisoare de mulţumire adresată jandarmilor.

„Administraţia Parcului Naţional „Munţii Rodnei” R.A. doreşte să vă transmită în numele întregului colectiv, sincere mulţumiri pentru modul exemplar în care angajaţii Jandarmeriei au contribuit la succesul acţiunilor comune întreprinse în perioada celui de-al VIII-lea an de colaborare între instituţii. Această colaborare se desfăşoară în baza protocoalelor încheiate, a graficelor comune de patrulare în perimetrul parcului împreună cu angajaţii din cadrul Postului de Jandarmi Montan BORŞA, care au dat dovadă de profesionalism, experienţă, seriozitate.

Misiunile în care s-a acţionat împreună au fost diverse, în special pentru prevenirea şi combaterea faptelor care contravin statutului de arie protejată de interes naţional şi internaţional pe care îl deţine Parcul Naţional Munţii Rodnei, cât şi în activităţi cu tinerii, în drumeţii, tabere organizate, fiindu-ne de un real folos.

În încheiere, vă mulţumim încă o dată pentru sprijinul acordat în cursul anului 2014 şi sperăm să continuăm această colaborare în acelaşi climat de consecvenţă, promptitudine, siguranţă ” subliniază ing. Ioan MUNTEAN, seful pazei şi ing. Doina JUCĂ, director al Administraţiei Parcului Naţional „Munţii Rodnei”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.