Scrisoare deschisa catre HCM!

hcmDraga HCM,
Dupa o deplasare destul de lunga in Suedia, de unde v-ati intors victorioase, urmeaza o alta deplasare destul de lunga. In Danemarca.
V-ati dorit victoria cu campioana Europei insa n-a fost sa fie. Au venit spectatori sa va incurajeze si din alte judete. Nu este usor sa castigi in fata echipei care are trofeul european cel mai ravnit. Atmosfera din tribune a fost una cu totul speciala. O atmosfera de vis. Nu mai trebuie sa priviti inapoi la acel meci. A fost si a trecut. Sansele de calificare in fazele superioare ale competitiei nu s-au diminuat.
Draga HCM,
In urma cu aproape doi ani de zile, echipa daneza Viborg era invinsa, de catre voi, in turneul preliminar pentru grupele Champions League.Putini credeau atunci in reusita voastra. A fost un meci strans pe toata durata timpului regulamentar.In final victoria a fost de partea voastra. Toata echipa de atunci si-a adus aportul la acea victorie.
Dupa aproape doi ani de zile, asteptam o alta victorie. O victorie mare in Danemarca. Puteti castiga. Lotul vostru este valoros. Accederea in fazele superioare ale competitiei se poate realiza. Credeti in sansa voastra.
Draga HCM,
In campionat sunteti pe primul loc.Aveti un public cunoscator de handbal, care vine cu mic cu mare la meciurile voastre. Copiii inca de mici, sunt prezenti la meciurile voastre. Tinerii, seniorii, sunt aproape de echipa. Nu uitati ceva. Doar voi puteti aduce un gram de optimism in sufletele maramuresenilor, o oaza de bucurie, in noianul problemelor cotidiene.
Draga HCM,
credem in voi. Sunteti eroinele noastre. O victorie in deplasarea din Danemarca este cu putinta. Ati reusit sa promovati orasul acesta in Europa si numai. Prin rezultatele mari obtinute. Si pe viitor asteptam rezultate la fel de mari.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.