Scrisoare deschisa catre HCM: Scrieti istorie in Polonia!

Draga HCM,

A trecut si ultima etapa a turului. A fost in orasul de pe Sasar, echipa Clujului.Orice echipa care soseste in Baia Mare,isi doreste victoria. Doar joaca cu campioana. Un rezultat favorabil  ii aduce mai multa vizibilitate. In Baia Mare,voi fetele ati adus inalta performanta. Szucs, Ada, Paula, Eliza si lista  e lunga. Ati crezut ca puteti sa aveti rezultate la adevarata voastra valoare. Rezultatele n-au intarziat sa apara. Rezultate notabile atat in competitia interna cat si rezultate notabile in Europa.

Draga  HCM,

Echipa clujeana n-a reusit sa va incurce. Spectatorii v-au aplaudat. Au fost jucatorul vostru in plus. Cei care n-au fost la meci, de acolo de la locul de munca, sunt langa voi. Isi vor lua o zi libera baimarenii la meciul de Champions League de ultima etapa. Din faza prelimininara.

 

Draga HCM,

Multi  baimareni cred in sansele voastre in Polonia.Voi trebuie sa credeti in sansele voastre acolo. Jocul rezultatelor va este favorabil. De aici , totul depinde de voi. De echipa, de spiritul de sacrificiu,de dorinta voastra spre inalte piscuri. Aveti un lot valoros. Foarte valoros.Cel mai bun din Romania. Multi oameni din alte orase va privesc pe voi, aceste fete valoroase,  doar la televiziune. Ar dori sa va vada si  in Salile lor polivalente, din tara, dar n-au nici o sansa.Distantele sunt prea mari sa vina multi in oras, sa va urmareasca.Scrieti istorie in Polonia. Sa doreasca lumea sa mearga la meciurile voastre din deplasare, din Champions League , multi spectatori. Sa se epuizeze toata biletele. Sa deveniti jucatoarele-galactice! Sa deveniti jucatoarele extraterestre!

Draga HCM,

Victoria poate fi obtinuta. In lot sunt multe accidentari. Asa este. Insa increderea in voi, va poate duce catre victorie. Suporterii, daca vor merge la meci, sa stiti ca isi vor cheltui si banii de sarbatori, numai sa va incurajeze.  Ce poate fi mai frumos, sa aduceti in inimile maramuresenilor, in inima romanilor, un strop de bucurie. Aduceti-l!

Draga  HCM,

Sper sa cititi in diagonala aceasta scrisoare, sper sa aduceti victoria in orasul acesta.Din Polonia. Mult succes!

foto:Mircea Paușeniuc

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.