Se dau cate 2.080 de lei de la stat pentru fiecare! Banii intra direct pe card: verifica-ti contul

Schimbari importante la tichetele de vacanta, incepand cu anul 2020: suma va fi mai mare, iar banii vor intra direct pe carduri.

Potrivit lui Adrian Voican, vicepresedintele Federatiei asociatiilor de promovare turistica din Romania, incepand cu anul viitor tichetele de vacanta nu se vor mai acorda pe hartie, ci vor fi virate exclusiv pe card.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

De asemenea valoarea tichetelor de vacanta va fi mai mare pentru cele 4 luni de extrasezon. Astfel, pentru lunile aprilie, mai, octombrie si noiembrie se vor incasa cate 2.080 de lei.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Daca beneficiarii vor dori sa mearga in vacanta in restul lunilor, se vor acorda cate 1.450 de lei.

„Voucherele de vacanta – pe care eu le consider un plan Marshall al turismului romanesc – am cerut si ministrulului Bogdan Trif (ministrul Turismului, n.r.) a promis ca va consfinti printr-o ordonanta de urgenta prelungirea aplicarii lor dincolo de 2020, chiar pentru 5 sau 10 ani.

„Am mai stabilit ca cele 4 luni de extrasezon care vor beneficia de vouchere cu valoare mai mare, respectiv 2080 lei, vor fi aprilie, mai, octombrie si noiembrie.

„Si ca acordarea lor se va face pe card, renuntandu-se la variantele pe hartie”, a scris Adrian Voican pe Facebook, vicepresedintele Federatiei asociatiilor de promovare turistica din Romania.

Sursa: kanald.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.