Se fac angajări la stat! Se caută aproape 100 de ingineri! Salariile sunt motivante

Vești bune pentru inginerii din România. Se fac angajări la stat, fiind puse la bătaie 90 de posturi în cadrul unei importante companii. Află din rândurile de mai jos care sunt condițiile.

Compania de stat CFR SA, administrator al reţelei feroviare naţionale, a anunţat, marţi, că a demarat programul de selecţie a absolvenţilor din ultimii 3 ani pentru ocuparea a 90 de posturi de ingineri.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

CFR SA oferă absolvenţilor din instituţiile de învăţământ tehnic superior oportunităţi de dezvoltare a unei cariere în domeniul feroviar, printr-un program de selecţie pentru completarea a 90 de posturi de ingineri, distribuite pe toate cele 8 regionale de cale ferată (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Galaţi).

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

SPecializările vizate sunt tehnologia transporturilor (Trafic), telecomunicaţii/telecomenzi feroviare şi electronică (Instalaţii), construcţiicăi ferate drumuri şi poduri (Linii).

Programul de selecţie se adresează absolvenţilor care îşi doresc o carieră profesională construită pe experienţa specialiştilor şi experţilor feroviari, care se implică în mod direct în dezvoltarea şi implementarea celor mai mari programe de dezvoltare a infrastructurii feroviare.

”Prin acest sprijin acordat absolvenţilor, compania contribuie la dezvoltarea carierei tinerilor ingineri, prininstruire şi formare profesională într-un domeniu complex de activitate şi cu perspective de dezvoltare profesională”, se arată în comunicat.

Sursa: capital.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.