Se fac angajări masive: un gigant al multinaționalelor dă lovitura în România și angajază 600 de persoane

Se fac angajări masive: un gigant al multinaționalelor dă lovitura în România și angajază 600 de persoane

Un gigant listat la Bursa de la New York pare atras de ţara noastră, anunţându-şi deja intenţia de a investi masiv în România pentru a se extinde în următorii trei ani.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte de nerefuzat.Profita de ultimele zile de early booking!!!

Este vorba despre compania argentiniană Globant, specializată în furnizarea de soluţii şi servicii de IT pentru transformare digitală, care vrea să investească 20 de milioane de dolari în România.

Acum avem 90 de angajaţi şi vrem să ajungem la o echipă de circa 500-600 de persoane în 2-3 ani“, a declarat într-un interviu pentru ZF Martin Migoya, CEO şi cofondator al Globant.

ceo martin migoya

Globant a intrat pe piaţa românească prin achiziţia firmei americane Small Footprint, care avea un centru de dezvoltare software în Cluj-Napoca încă din 2005.

România are o mulţime de profesionişti uimitori, astfel, suntem convinşi că această deschidere va fi cheia dezvoltării globale a Globant. Având un rol important în realizarea transformării digitale şi cognitive, vom continua să construim o echipă remarcabilă pentru a sprijini clienţii noştri în parcursul lor spre o schimbare majoră”, a declarat Martín Migoya, CEO şi co-fondator al companiei, citat de Forbes.sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.