Se fură ca-n codru la Săpânţa, Remeţi, Budeşti şi Ocna Şugatag

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au continuat şi în ziua de sâmbătă acţiunile în sistem integrat pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului.

În urma activităţilor desfăşurate ieri, poliţiştii au constatat zece infracţiuni, au aplicat 306 sancţiuni contravenţionale şi au confiscat peste 18 mc lemn şi 960 pachete cu ţigări de contrabandă.

În ultimele 24 de ore, peste 130 poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale, menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi combaterea evenimentelor rutiere, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţişti de la structuri de ordine publică, de la rutieră, investigaţii criminale, de la transporturi şi din cadrul structurilor de arme, explozivi şi substanțe periculoase, au efectuat 24 de acţiuni specifice muncii de poliţie pe raza localităților urbane, dar și în mediul rural.

Pentru extinderea competenţelor şi impunerea respectării legii s-a beneficiat de forțe suplimentare ale Ministerului Afacerilor și Internelor, din cadrul structurilor județene de jandarmi, situații de urgență, poliţie de frontieră şi imigrări.

În cadrul acțiunilor derulate pe linia ordinii publice, au fost constatate cinci infracţiuni. Poliţiştii au intervenit şi pentru neregulile constatate (încălcarea normelor de conviețuire socială, ilegalități în domeniul comerţului) au aplicat 72 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 26.000 de lei.lemne

De asemenea, în urma controalelor efectuate pe raza comunelor Săpânţa, Remeţi, Budeşti şi Ocna Şugatag, poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Maramureş, au aplicat cinci sancţiuni în valoare de 6 000 de lei şi au confiscat peste 18 mc materiale lemnoase.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.