Se fură pe rupte pădurea în județul Maramureș. O societate comercială din Săcel prinsă cu mața-n sac

Se fură pe rupte pădurea în județul Maramureș. O societate comercială din Săcel prinsă cu mața-n sac

Lemn confiscat de poliţişti înainte de a deveni cenuşă şi amenzi pentru cei care nu au putut prezenta documentele de provenienţă

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Poliţiştii au revenit ieri pe drumurile publice pentru a-i controla pe cei care transportă material lemnos, dar au fost prezenţi şi la sediile societăţilor comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

Spre exemplu, în urma controlului efectuat la sediul unei societăţi comerciale din Săcel s-a constatat un plus faptic de 9.07 mc material lemnos, specia buşteni răşinoase, pentru care nu au putut fi prezentate documentele de provenienţă. Conform prevederilor legale s-a aplicat o sancţiune contravenţionalăîn valoare de 1 000 de lei, iar lemnul a fot confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Dragomireşti.

O altă sancţiune contravenţională, în valoare de 10 000 de lei, a fost aplicată în cazul unui şofer care nu a putut prezenta documentele de provenienţă a celor 47.11 mc lemn rotund, specia răşinoase, pe care-i transporta cu una utocamion pe drumul public care face legătura între Halta Sacel şi DJ186. Lemnul a fost confiscat şi predat în custodia Ocolului Silvic Vişeul de Sus.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.