Se fură pe rupte pădurea la Vişeu de Sus

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii din Vișeu de Sus au efectuat controale pentru depistarea transporturilor ilicite de material lemnos şi combaterea delictelor silvice. În urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii au confiscat aproximativ 17 mc lemn şi au aplicat amenzi în valoare de 22 000 de lei.

Sâmbătă, 28 ianuarie, polițiștii din Vișeu de Sus au acţionat pentru prevenirea şi combaterea transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării ilegale a materialului lemnos. Au fost verificate mai multe autovehicule care transportau lemn pe raza de competență și au fost efectuate  controale în fondul forestier şi în spaţii de  depozitare şi comercializare a materialului lemnos.

În  urma acestor activităţi poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit suma de 22000 de lei.

Totodată, a fost dispusă măsura confiscării a peste 17 mc lemn transportat ilegal sau pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de însoţire şi provenienţă.

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. Sunteti niste impostori…din momentul in care p…e la viseu C…. a castigat p… ,,,furturile de lemn la viseu sunt practic imposibile…

  2. Solicitati sprijin superiorilor stabiliti actiunii cu mai multe structuri ptr a ca cei care savarsesc astfel de infractiuni sa fie aspru pedepsiti.

  3. Nu sunt de acord cu taiere ilegala de lemne si cu furturie…dar ma pufneste rasul cand vad cat de prostii sunt unii ziaristi. Scrieti in articol ca s-au descoperit 17 mc lemn fara acte, iar in poza puneti 2 camioane pe care sunt aproximativ 50 mc lemn pe fiecare, deci aproximativ 100 mc !! Papagali :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.