Se fură pe rupte pădurea la Vişeu de Sus, Borşa şi Suciu de Sus

Acțiune pentru depistarea celor care transportă ilegal material lemnos

Vineri, 17 mai, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Sighetu Marmaţiei, cu sprijinul reprezentanţilor Ocolului Silvic Sighetu Marmaţiei şi ai Gărzii Forestiere Maramureş, au desfășurat o acțiune pe drumurile publice pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de material lemnos.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Super ofertaULTRA LAST MINUTE TUNISIA!!!

În acest context au fost oprite şi verificate mai multe autovehicule cu care era transportat material lemnos. Pentru abateri de la prevederile Legii 171/2010, unui şofer care transporta material lemnos i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9 000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus confiscarea celor peste 8 m.c. lemn, transportat ilegal.

Alţi 47 de m.c. lemn au fost confiscaţi săptămâna trecută în cadrul unor acţiuni similare desfăşurate de poliţişti la Vişeu de Sus, Borşa şi Suciu de Sus.

Loading...

4 COMENTARII

  1. Stiu ca era o lege prin care se confisca si mijlocul de transport folosit la delapidare!!! Nu mai este in vigoare? Au abrogato hotii sa poata fura mai usor?

  2. Nu va mai mirati ca ne sufocam de calduri si vremi ciudate ,omul este dusmanul padurilor , si se auto distruge , se taie lemnul pe rupte , am verificat intr-o zi cite masini sunt in regula cu aviz ,i-am verificat prin aplicatia inspectorul padurilor si am ramas surprins ca 2 din 5 masini nu aveau aviz ,nu am sunat la 112 stind ca sunt acoperiti pe borsa si chiar alte zone dar data vitoare voi publica numerele de masini care fura lemn din borsa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.