Se lansează filiala Maramureș a Romanian Business Leaders, una dintre cele mai reprezentative organizații ale antreprenorilor români

Romanian Business Leaders, una dintre cele mai reprezentative organizații ale antreprenorilor români, lansează filiala Maramureș, în cadrul unui eveniment de afaceri ce va avea loc în 25 Martie, la Hotel Magus din Baia Mare. Sunt așteptați zeci de lideri de business din Maramureș care vor face o incursiune în filozofia și proiectele organizației axate pe 3 direcții importante pentru România: educație, antreprenoriat și bună guvernare.

Pentru a marca acest moment deosebit pentru mediul de afaceri local, vicepreședintele RBL, antreprenorul Felix Patrascanu, co-fondatorul FAN Courier, vine la Baia Mare, însoțit de directorul executiv al organizației, doamna Alina Burlacu, și membrii Consiliului Director al RBL, antreprenorii Dan Pitic (fondator Perpetuum) și Dan Isai (fondator SaladBox).

În contextul actual, marcat de războiul din Ucraina, criza energetică si alte crize sectoriale, liderii de business din Maramureș vor avea oportunitatea să-și unească forțele in cadrul Romanian Business Leaders. Tema conferinței este “Join Forces for Change” iar pe agenda evenimentului este programat si un dialog moderat de antreprenorul Ștefan Dărăbuș cu invitatii săi, în care vor fi dezbătute subiecte de actualitate pentru mediul de afaceri autohton.

Din Grupul de Inițiativă care a pus bazele filialei locale a Romanian Business Leaders fac parte antreprenorii: Ciprian Borșan (Harpoon Marketing), Pamela Pop (EATON), Jacques de Boer (Printmasters), Nicu Onțiu (One-IT), Sergiu Cadar (Somproduct), Ștefan Dărăbuș (Ultra Residential), Iulian Furnea (Fida Solutions), Ciprian Șter (Revolution Residence), Victorița Șter (Vivohaus), Lucian Valea (Sunrai Village) și Florin Dărăban (Diflora).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.