Se schimbă iar totul! Vezi ce măsuri noi pregătește Guvernul Orban de la 1 iunie. Toți românii sunt vizați

Se schimbă iar totul! Vezi ce măsuri noi pregătește Guvernul Orban de la 1 iunie. Toți românii sunt vizați

Pandemia a schimbat cursul vieții în întreaga lume, nu doar în România, însă în ultima perioadă oamenii au început să dea semne că nu mai pot tolera izolarea.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Mai mult, nici economia nu mai rezistă, astfel că relaxarea restricțiilor era o măsură necesră în contextul dat.

Guvernul Orban a impus, însă obligativitatea măștilor în mijloacele de transport și în spațiile închise. De asemenea trebuie completată o declarație pe propria răspundere atunci când se părăsește localitatea de domiciliu. Ludovic Orban a făcut duminică noi declarații legate de restricțiile impuse, după data de 1 iunie.

”Avem de pregătit actele după 1 iunie”, a spus Ludovic Orban, care a lăsat să se înțeleagă că vom avea parte de o nouă relaxare a restricțiilor după 1 iunie, pentru că numărul infectaților a scăzut.

De ce se relaxează măsurile

Vom avea o relaxare de la începutul lunii iunie având în vedere faptul că numărul cazurilor infectate cu coronavirus au scăzut. Premierul a explicat că pregătește documentele necesare împreună cu colegii săi și că se va discuta despre acest lucru în ședința de guvern, care va avea loc săptămâna viitoare.

Și presiunile din partea antreprenorilor și-au spus cuvântul, aceștia riscând falimentul. Până astăzi, 24 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 18.070 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.399 au fost declarate vindecate și externate.sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.