Se schimbă REGULILE. Spune „Adio” înmatriculării auto. Toţi şoferii din România trebuie să citească anunţul

Se schimbă REGULILE. Spune „Adio” înmatriculării auto. Toţi şoferii din România trebuie să citească anunţul

Guvernul vrea să interconecteze bazele de date ale Poliţiei şi ale autorităţilor fiscale, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă, iar în cazul în care un cumpărător de autovehicul nu plăteşte taxele cu privire la deţinere şi înmatriculare în 60 de zile, înmatricularea este suspendată.

VEZI:LOVITURĂ TERIBILĂ pentru familia Iohannis: Judecătorii au dat SENTINȚA

Executivul intenţionează să modifice Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice la capitolul înmatricularea vehiculelor prin OUG privind debirocatizarea aflată în consultare publică.

VEZI:Anunţ-bombă: 2.250 de lei pentru fiecare COPIL! E lege

„Autoritatea competenta transmite autorităţilor fiscale competente situaţia vehiculelor înscrise/transcrise în evidenţele proprii, în primele cinci zile ale lunii pentru luna precedentă. În termen de 60 de zile de la data înscrierii/ transcrierii transmiterii dreptului de proprietate a unui vehicul, titularul certificatului de înmatriculare este obligat să-şi îndeplinească obligaţiile de natură fiscală/financiară prevăzute de lege cu privire la deţinerea şi înmatricularea vehiculelor”, se arată în proiectul de ordonanţă de urgenţă, citat de Mediafax.

VEZI:Anunţ de ultima ORA! AFLA ce AMENZI S-AU ANULAT la 31 Decembrie !

Conform sursei citate, autorităţile fiscale competente vor transmite autorităţii competente situaţia vehiculelor pentru care proprietarii nu şi-au îndeplinit în termen obligaţiile prevăzute, respectiv dacă titularul certificatului de înmatriculare nu a plătit obligaţiile fiscale.

sursa:romaniatv.net

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Prosti …..numai in romania e posibil asa ceva ………. Doamne te rog dis suflet fa cumva si da un fulger in parlament…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.