Şefă din Poliţie, acuzată că îşi umileşte colegii: „În p… mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu că…ţi de agenţi”

Şefă din Poliţie, acuzată că îşi umileşte colegii: „În p… mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu că…ţi de agenţi”

M. G., comisar, se află în mijlocul unui scandal declanşat de o plângere anonimă.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Șefei Serviciului Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi i se reproşează că îşi tratează subalternii în cel mai josnic mod posibil.

Plângerea a fost postată pe site-ul Sindicatului Poliţiştilor „Diamantul”. Poliţistul care se plânge de superiorul lui a postat o plângere anonimizată care a fost citită însă şi de şefii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi care au trimis o comisie la Serviciul Logistic din cadrul instituţiei ieşene. Nu ştim dacă sunt mai mulţi poliţişti nemulţumiţi în jurul şefului Serviciului Logistic, Mihaela Ghimpu, însă cel care a scris plângerea prezintă lucruri destul de grave pentru un şef din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi, scrie zdi.ro.

„Şeful serviciului, comisar de poliţie Ghimpu Mihaela îşi tratează subalternii în cel mai josnic mod posibil. În şedinţe aceasta foloseşte adesea un limbaj trivial, greu de reprodus. Suntem jigniţi, ni se spune că din vina noastră nu are când să se spele nici la p…ă, totul fiind de faţadă, încearcă să scoată în evidenţă cât de mult munceşte dumneaei. Din aceste motive este prezentă la serviciu în fiecare weekend, nu vă gândiţi că mai mult de trei – patru ore într-o zi, dar bineînţeles că se pontează opt ore pe zi, ceea ce înseamnă 16 ore pe weekend. Niciodată nu îşi ia recuperări în termenul prevăzut de 60 de zile, drept pentru care este plătită cu 175%. Este suficient un mic control al pontajelor pentru a înţelege cum funcţionează lucrurile la Serviciul Logistic”, scrie poliţistul în sesizare.

Femeia poliţist este aratată cu degetul pentru că vorbeşte trivial

„Brusc se aud înjurături ca la uşa cortului şi vezi cum zboară pe holuri capsatoare, pixuri, hârtii şi tot felul de obiecte, pe fundalul înjurăturilor de mahala: să vă f.., să mă lingi în p…ă, să-mi mănânci c…. Suntem mulţi care ne dorim să ne transferăm, preferăm să stăm plini de noroi şi frig decât să fim jigniţi în fiecare zi şi să vedem cum alţii câştigă un sac de bani pe munca şi spatele nostru în timp ce protejaţii îşi rezolvă problemele personale folosindu-se de maşinile instituţiei şi se prefac că lucrează în weekend”.

În acelaşi document sunt relatate alte expresii pe care Mihaela Ghimpu le-ar fi adresat subalternilor: „Poate nu ştii cui te adresezi, eu sunt comisar de poliţie”, „Să vă f**!”, „Să mă lingi în p***ă!”, ”Să-mi mânânci c***!”, ”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu nişte căcaţi de agenţi”.

Salariu de 10.000 de lei pe lună

Colegii şefei de la Serviciul Logistic sunt nemulţumiţi şi de faptul că Mihaela Ghimpu ia un salariu uriaş. Aceştia spun că femeia ar încasa lunar 10.000 de lei. Suma este „frumuşică”, mai mare chiar decât a şefului IPJ Iaşi, Costel Gîtlan, care încasează lunar 9.000 de lei.

„Nu este corect ca o persoană care fumează şi bea cafea prin toate birourile să jignească şi să umilească lucrătorii în ultimul hal, să fie plătită cu peste 10.000 de lei lunar, cum nu este corect nici faptul că unii agenţi din Serviciul Logistic care sunt aliaţii doamnei comisar să beneficieze de salarii de peste 5.000 de lei lunar, în condiţiile în care sunt poliţişti la Ordine Publică ce beneficiază de salarii mult mai mici, de 3.000 şi care îşi riscă viaţa zi de zi. Sunt luni în care pe fluturaşul doamnei comisar apar şi 64 de ore suplimentare plătite cu 175%”, se mai arată în petiţia de pe Internet.

Conducerea IPJ Iaşi a dispus la sfârşitul anului trecut un control la Serviciul Logistic, în urma căruia nu s-a găsit mare lucru.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la comportamentul neadecvat al şefului Serviciului Logistic din cadrul IPJ Iaşi, conducerea instituţiei a dispus efectuarea unor verificări şi efectuarea unui control tematic. Astfel, în urma controlului tematic efectuat s-a dispus atenţionarea şefului serviciului şi a unui poliţist din cadrul serviciului. De asemenea, s-a dispus cercetarea administrativă a şefului serviciului, cercetare care a fost finalizată fără a se impune aplicarea unei alte sancţiuni”, a precizat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.Sursa: romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.