Seini: TSD Maramureș a oferit hrana necesară pentru o lună unei copile hrănită prin tub   

Vineri, 22 decembrie, cu două zile înaintea marii sărbători a Nașterii Domnului Isus, președintele tinerilor social-democrați din Maramureș, Flaviu Bălan, împreună cu secretarul executiv al TSD Maramureș, Iosif Stauder și primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure au vizitat o familie din localitatea Seini, a căror fiică se hrănește, de 15 ani de când s-a născut, doar printr-un tub. Nu este prima acțiune cu caracter umanitar pe care conducerea TSD Maramureș o inițiază și, potrivit declarațiilor oferite de președintele filialei județene a TSD, Flaviu Bălan, nu va fi nici ultima.

”TSD Maramureș a continuat seria acțiunilor umanitare și m-am bucurat că, cu numai două zile înaintea Crăciunului, am putut să aducem un strop de speranță în sânul unei familii din Seini. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu primarul orașului, Gabriela Tulbure, de a oferi un sprijin unor familii defavorizate din comunitatea pe care reprezintă, ne-a propus să ne concentrăm, împreună, pe un caz cu adevărat aparte, o copilă care, de 15 ani de când s-a născut, este hrănită doar printr-un tub, cu mâncare specială.
Am înțeles că hrana pentru fetiță depășește 1.500 de lei pe lună, iar părinții, oameni muncitori și respectați în societate se străduiesc, lună de lună, să asigure necesarul de alimente pentru fiica lor. Vizita la această familie am făcut-o alături de primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure, – care a și contribuit în mod substanțial -, dar am fost însoțiți și de secretarul executiv al TSD Maramureș, Iosif Stauder. Împreună, am reușit să oferim hrană necesară pentru o lună acestei copile a cărei viață se scurge într-un scaun cu rotile, iar pentru ea, zilele sunt la fel”, a declarat președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălam.

Liderul tinerilor social-democrați a precizat că vor încerca, în viitor, să identifice și alte surse pentru a veni în sprijinul acestor oameni care sunt un exemplu pentru societate și pot fi un exemplu pentru mulți alți părinți. ”Îi mulțumesc încă o dată edilului orașului Seini, Gabriela Tulbure, pentru sprijinul oferit pe parcursul întregii acțiuni, precum și pentru implicarea de care dă dovadă în orice situație care privește orașul pe care îl conduce și pe locuitorii de aici. TSD Maramureș se implică și va continua să se implice în viața comunității, pentru că vrem să arătăm că noi, tinerii, putem fi un exemplu pentru cei asemeni nouă, dar și pentru cei care vin în urma noastră”, a precizat Flaviu Bălan, președinte TSD Maramureș.
Biroul de presă al PSD Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.