Selfieurile ucigașe! 10 poze făcute fix înainte ca protagoniștii să moară

Accidente și clipe de teribilism. Marca publică o galerie foto sinistră, a celor care au încercat să obțină cele mai interesante selfieuri, dar au sfârșit tragic.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Spania este pe locul 4 mondial la decese din această cauză. Iată câteva dintre poveștile sinistre ale celor care au murit încercând să obțină mai multe likeuri sau fiind foarte neatenți atunci când chiar nu era cazul. Un semnal de alarmă pentru teribiliștii care nu sunt conștienți de consecințele tragice pe care asemenea prostii le pot avea!

Un nou studiu global arată în medie un deces pe săptămână în acest an, implicând mai ales tineri care încearcă să facă o fotografie riscantă pentru a câștiga mai mulți adepți pe rețelele sociale, notează El Pais.

Un studiu realizat de Fundația spaniolă iO a arătat că între ianuarie 2008 și iulie 2021 cel puțin 379 de persoane – în medie una din 13 zile – au fost ucise în acest fel. Este o tendință în creștere, una care, după o scurtă pauză din cauza pandemiei de coronavirus, a reapărut în primele șapte luni ale acestui an, timp în care au avut loc 31 de accidente mortale – unul pe săptămână – în ciuda restricțiilor de călătorie încă în vigoare. loc în întreaga lume.

Țările în care cel mai mare număr de decese raportate sunt India (100), Statele Unite (39) și Rusia (33), care se află în fruntea unei liste de peste 50 de țări. Spania, cu 15 decese, este pe locul șase după Australia.

Sursa si GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.