Seminarii de Latino și Standard la Prodance 2000 Baia Mare

Trei seminarii figurează în agenda școlii de dans Prodance 2000 în săptămânile care urmează. Noemi Toth, antrenor al lotului național, deschide vineri – în pași de dansuri Latino – șirul workshop-urilor. Săptămâna viitoare începe la clubul băimărean pe ritmuri Standard, cu un seminar susținut de arbitrul internațional Dimitri Strelnyk. Revin la Prodance 2000, la început de mai, Cotiso & Dada, cu lecții de salsa, bachata și kizomba.

 Programul dansatorilor de performanță de la Prodance 2000 este ”condimentat” în perioada imediat următoare cu două seminarii extrem de interesante. Noemi Toth, antrenor al lotului național, revine – în 21 și 22 aprilie – la școala băimăreană pentru un seminar de dansuri Latino dedicat perechilor de performanță avansate. Fostă multiplă campioană națională a României, Noemi Toth este unul din colaboratorii de tradiție ai Prodance 2000, ea fiind – de altfel – cea care a deschis în luna ianuarie șirul seminariilor la școala de dans băimăreană în 2017.

În 24 și 25 aprilie, arbitrul internațional Dimitri Strelnyk va susține un seminar de dansuri Standard destinat nu numai perechilor de performanță, ci și antrenorilor și arbitrilor deopotrivă. Cu o experiență de peste trei decenii în spate și cu specializări făcute în țări precum Rusia, Germania sau Italia, Dimitri Strelnyk nu este nici el la prima colaborare cu școala de dans băimăreană.

În 6 și 7 mai, sub cupola Prodance 2000 va avea loc un nou seminar de dansuri Latino, de data aceasta pentru perechile de adulți (nivel începător, intermediar, avansat). Profesori de salsa, bachata și kizomba vor fi Cotiso (Bogdan Nistorică) și Dada (Andrada Cîmpean). Cei doi provin de la BAILArte Dance School din Cluj Napoca, una din cele mai prestigioase școli de salsa din România, și revin la Prodance 2000 după succesul repurtat la început de martie atât în sala de antrenamente cu prilejul seminarului, cât și pe scena Galei Prodance în urma show-ului prezentat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.