Semne de APOCALIPSĂ. Cerul s-a deschis şi a apărut un nor ciudat ce părea să înghită lumea FOTO VIDEO

C

Un fenomen noros spectaculos s-a produs pe cer, în Costa Rica. Oamenii au fost stupefiaţi, neştiind ce să creadă. Pe cât de frumos, pe atât înfricoşător, norul cu formă concavă părea că ar fi deschis cerul.

Spectacolul de pe cer a fost vizibil în numeroase oraşe, inclusiv în San Jose, Parrita, Pavas, YEscazu şi Hatillo. Dar, în afară de ciudăţenia fenomenului, oamenii au speculat şi faptul că acesta ar putea fi un semn, de bine sau de rău, pentru că s-a produs chiar de Ziua Independenţei acestei naţiuni din America de Sud, marţi după-amiază.

Entuziasmaţi de ceea ce nu le venea să creadă, oamenii s-au repezit să imortalizeze fantasticul fenomen şi au postat fotografi şi filmări pe reţelele de socializare.

Părea a fi ceva ce „semăna cu scene de sfârşit al lumii”, au spus cei mai mulţi dintre spectatori. Unul dintre ei, Joey Petit, a povestit reporterilor postului de televiziune ABC News că era cu familia lui în Ecazu, la un festival organizat de Ziua Independenţei şi că fiul lui de 11 ani, Ariel Joseph Petit a fost cel care a obsevat primul ciudatul fenomen. „Habar nu avem ce a fost asta şi nici nu am văzut vreodată ceva asemănător”, a mai spus bărbatul.

O femeie, Jessie Montealegre, tot din Escazu, a povestit la rândul ei că „i s-a tăiat respiraţia” şi că „parcă era un semn de la Dumnezeu”.

În ciuda tuturor speculaţiilor despre un fenomen divin, extraterestru sau paranormal, specialiştii au explicat că norul spectaculos văzut pe cerul din Costa Rica este un fenomen rarisim ce poartă denumirea de „nor irizat”.

Lumina colorată irizată este rezultatul refracţiei luminii Soarelui de către picăturile de apă şi cristalele de gheaţă din nor, a explicat Elanio Solano, meteorolod de la Institutul Naţional de Meteorologie. Fenomenul a produs un spectacol asemănător şi pe cerul Carolinei de Sud, luna trecută şi a fost denumit „curcubeul de foc”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.