Semnificația viselor. Vezi ce înseamnă, de fapt, când visezi că îți cad dinții

Semnificația viselor. Vezi ce înseamnă, de fapt, când visezi că îți cad dinții

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Dacă ai dat click pe acest articol, cel mai probabil ți s-a întâmplat cel puțin o dată să visezi că îți pierzi dinții.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

De obicei, în vise, aceștia fie lipsesc, fie cad, se sparg sau chiar se descompun.

Se spune că dacă acorzi atenție viselor și încerci să ți le reamintești cu exactitate atunci când te trezești, ele pot fi folosite ca un fel de portal pentru subconștientul tău. Dinții pot simboliza anumite aspecte din viața noastră pe care, posibil din pricina egoului, să nu vrem să le recunoaștem.

Unii spun că dacă visezi că îți pierzi dinții suferi de anxietate, însă semnificația acestui vis, care este unul comun, poate fi legată de mai multe probleme cu care o persoană se confruntă în realitate. Un aspect important atunci când vine vorba de dinți este că aceștia pot fi vizibili pentru ceilalți oameni (societate) sau pot fi „ascunși“, când ținem gura închisă, astfel că este nevoie de puțin timp pentru a înțelege dacă ne confruntăm cu o problemă interioară sau una exterioară, mai ales dacă este adânc ascunsă în mintea subconștientă.

În general, visele în care îți cad dinții sunt, după cum spuneam, un simbol al anxietății, al unui compromis, al unei schimbări radicale sau al unui nou început. Poate ai visat că ți-a căzut un singur dinte sau că i-ai pierdut pe toți. Oricum ar fi, ambele scenarii sunt înspăimântătoare. Totuși, visele cu privire la căderea sau descompunerea dinților vin cu tot felul de sensuri interesante, iar dacă vei ști să le interpretezi, vei face altfel față grijilor și nesiguranței cu care te confrunți.

Așadar, dacă îți poți interpreta corct visele, acestea îți pot indica direcția în care trebuie să o iei, pentru a rezolva acele probleme cu care te confrunți în viața de zi cu zi. Specialiștii spun că visele în care ne cad dinții sunt printre cele mai comune, iar explicațiile le vei primi în continuare.

Ce înseamnă când visezi că îți pierți dinții

Cine trage de dinții tăi? Tu sau altcineva? În ce direcție se trage? În sus sau în jos? Ți-a fost cumva scos dintele sau a căzut pur și simplu? Era cineva lângă tine? Cum te-ai simțit? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care ar trebui să găsești un răspuns pentru a putea începe descifrarea visului.

Potrivit unor studii privind interpretarea viselor, căderea dinților este asociată cu o stare depresivă, dar și agresivă. Cu dinții mestecăm alimentele și astfel, prin hrănire, ne încărcăm cu energia de care avem nevoie. După cum putem observa, la baza acestei imagini stau elemente de agresivitate. Așadar, dacă visezi că îți pierzi dinții, s-ar putea să suferi o pierdere considerabilă de energie.

☹ Atunci când îți cad dinții… 

O modalitate de a interpreta acest vis este următoarea: căderea dinților ar putea reflecta felul în care te simți în legătură cu tine însuți. Așadar, acest vis ar putea fi tradus prin lipsa sprijinului interior, fapt pentru care te simți la pământ. De asemenea, acest vis ar putea fi în strânsă legătură cu fricile și anxietățile pe care le ai acasă sau la locul de muncă. Fii atent la locul și la oamenii care îți apar în vis, căci îți pot oferi indicii prețioase. Dacă în visul tău te privești în oglindă în momentul în care îți cad dinții, atunci semnificația este alta. Visul este o metaforă cu privire la felul în care te simți, iar o reflecție asupra încrederii de sine te va ajuta să îți înțelegi visul.

☹ Atunci când dinții se descompun…

Specialiștii asociază descompunerea dinților în vise cu fricile și anxietățile adânc ascunse în interior. Totuși, de cele mai multe ori, felul în care ne simțim în interior determină acțiunile și modul în care ne exteriorizăm. Astfel, dinții care se descompun îți arată atât ție, cât și celor din jur declinul și degenerarea imaginii tale. Prin urmare, semnificația visului este în strânsă legătură cu enevimentele care se petrec în viața ta de zi cu zi. Dacă nu te simți bine sau ești nesigur în preajma altora, visele despre dinții care se descompun sunt absolut normale. Totodată, aceste vise pot sugera și faptul că îți este teamă de bătrânețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.