Senator Liviu Marian POP: „Traian Băsescu a uitat că nu mor caii când vor câinii!”

Mă bucur că avem ocazia să jucăm un rol important pe scena politică din Uniunea Europeană prin acordarea României a portofoliului de Politici Regionale. Este o dovadă clară că suntem partenerii  de  încredere  ai  UE prin desemnarea  unui  portofoliu  ce  gestionează  peste  350  de miliarde de euro.

Pe această cale, o felicit pe doamna Corina Crețu pentru că a reușit să ocupe un portofoliu extrem de important, în ciuda presiunilor alianței ACL și a luptat pentru ca România să fie reprezentată la cel mai înalt nivel, chiar dacă i-au fost puse piedici nenumărate de către Blaga, Iohannis și Băsescu. Singurul lucru pe care acești oameni l-au reușit a fost să ne facă de râs și să trimită bâlciul lor mizerabil în U.E. Denigrarea imaginii țării de niște oameni care efectiv nu cunosc legea  este  periculoasă  și  trebuie  încetată,  iar  refuzul lor  de  a  retrage  scrisoarea  adresată Presedintelui Comisiei Europene dă dovadă de iresponsabilitate și dispreț la adresa României.

Nu cred nici  că  reprezentanții  de  la  Bruxelles  fac  glume în privința portofoliului,  precum a declarat președintele, ci mai degrabă pe seama lui Traian Băsescu care a devenit un exclus pe scena politică externă și fiecare apariție a sa aduce dezavantaje majore României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.